29.9.08

Τιμητικές διακρίσεις σε νεοεισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και σε αθλητές των Ο.Α. του Πεκίνου

Σπουδαία επιτυχία πανελλαδικά στην εισαγωγή νέων παιδιών του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει να επιδείξει με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς ο Δήμος Σταυρούπολης.
Κάθε χρόνο ο αριθμός των εισαχθέντων είναι υψηλός, ειδικά φέτος όμως οι νέοι που κατάφεραν να εισαχθούν σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, φτάνουν τους 350.
Ο Δήμος, νιώθοντας ιδιαίτερα υπερήφανος γι' αυτή την πρωτιά, αποφάσισε να τους τιμήσει σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης".
Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν η αθλήτρια της Άρσης Βαρών Βίκυ Μαυρίδου, που κατέκτησε την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, η Ιωάννα Σαμαρά, αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής που επίσης κατέκτησε στο Πεκίνο την 9η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, τον προπονητή της εθνικής ομάδας Άρσης Βαρών Παύλο Σαλτσίδη, καθώς και τον βοηθό προπονητή της Εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης Λευτέρη Κακιούση.
«Για μας τους Σταυρουπολίτες η παρουσία τόσων διακεκριμένων αθλητών στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και οι διακρίσεις των παιδιών μας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή», τόνισε ο δήμαρχος Σταυρούπολης, Σάββας Σερασίδης. Και αναφερόμενος ειδικά στις επιτυχίες των αθλητών, υπογράμμισε:
»Ειδικά σε μια περίοδο που γίνεται τόσος λόγος για τις αναβολικές ουσίες, το ήθος των αθλητών αυτών αποδεικνύει ότι η επιτυχία μπορεί να έρθει χωρίς μαγικά ραβδιά, χωρίς ουσίες που σκοτώνουν, αλλά με επίπονο αγώνα. Ο αθλητισμός, εξάλλου, είναι ένα ακόμη μέσο με τον οποίο μπορούμε να χαλυβδώσουμε τη νεολαία μας, ώστε να προσπερνά τις λευκές σειρήνες που έρχονται όλο και πιο κοντά της. Ο αθλητισμός δίνει μαθήματα ζωής όχι μόνο σε νέους, αλλά σε όλους μας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

If you fail to find it just recharge the web page. The 19 anti-wrinkle cream arranged [url=http://bwcreams.com]best wrinkle cream[/url] all-natural perfumes, whole milk, old girlfriend and extracts of plant life, flowers and herbal remedies. wrinkle cream Skin Care Merchandise Consumption By MarketVI. http://bwcreams.com created implementing groundwork super easy.