10.10.08

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου στον Αθλητικό Οργανισμό Σταυρούπολης

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σταυρούπολης στα πλαίσια υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «μαζικού αθλητισμού περιόδου 2008-2009», ανακοινώνει ότι θα προσλάβει Καθηγητές-τριες Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση.


Οι καθηγητές-τριες φυσικής αγωγής θα απασχοληθούν στα παρακάτω τμήματα: Aerobic, Ορθοσωμικής γυμναστικής, Pilates, Power yoga, μουσικοκινητικής αγωγής, ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής, μοντέρνου χορού, δημοτικών παραδοσιακών χορών, τένις, πινκ πονκ, Tae Kwon Do, Ευρωπαϊκών και Λατινικών χορών, ποδηλασία, ποδόσφαιρο, τοξοβολία, σκοποβολή & χαντμπολ.
Η χρονική διάρκεια απασχόλησης του προσωπικού ορίζεται σε ανώτερο χρονικό διάστημα των τριάντα τέσσερις (34) εβδομάδων.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μέσα στα όρια του Δήμου Σταυρούπολης.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 23 έως 50 ετών.
Σαν ειδικά τυπικά προσόντα ορίζουμε πτυχιούχους φυσικής αγωγής με ειδικότητα, κατεύθυνση, προϋπηρεσία και εμπειρία ανάλογη των ανωτέρω τμημάτων.
Η μοριοποίηση για την επιλογή των Κ.Φ.Α. θα γίνει σύμφωνα με το οργανωτικό πλαίσιο της Γ.Γ.Α.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σταυρούπολης που βρίσκονται επί της οδού Περικλέους 19 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης (Ηλιούπολης), -τηλ. Επικοινωνίας 2310667626 και 2310643963-, εντός δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σταυρούπολης, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στις εφημερίδες.


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
Αίτηση.
Βιογραφικό σημείωμα.
Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι είναι άνεργος-η και ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.


Μετά την επιλογή των Κ.Φ.Α. βάση της μοριοδότησης του οργανωτικού πλαισίου της Γ.Γ.Α., οι επιλεχθέντες Κ.Φ.Α. θα πρέπει να υποβάλλουν επίσης:
Α) Κυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
Β) Κυρωμένο αντίγραφο πτυχίου και ειδικότητας.
Γ) Νόμιμα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα.
Δ) Ακόμα πρέπει να συνυποβάλλουν:
α) Αν εργάστηκαν της προηγούμενη περίοδο στα προγράμματα, σε ποιο πρόγραμμα, σε ποιο Δήμο, κοινότητα ή άλλο φορέα και αν επιθυμούν να εργαστούν ξανά με τις ίδιες προϋποθέσεις.
β) να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποια προγράμματα επιθυμούν να εργαστούν και
γ) να δηλώσουν ιεραρχικά σε ποιο Δήμο, κοινότητα ή άλλο φορέα επιθυμούν να εργαστούν.
Βεβαιώσεις και δικαιολογητικά (δικαιολητικά 1-3) που υποβάλλονται εκ των υστέρων δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: