29.10.08

Μαγικές στιγμές για τον ελληνικό αθλητισμό στην Vrnjacka Banja

Στην Vrnjacka Banja ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις η νέα χρονιά.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης εκπροσωπώντας τον ελληνικό αθλητισμό βρέθηκε στην Σερβία, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Vrnjacka Banja.

Για 4 ημέρες όλη η πόλη αγκάλιασε την αποστολή του ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης. Όλο το διοικητικό και προπονητικό επιτελείο της Vrnjacka Banja, ήταν συνεχώς κοντά μας, κάνοντας την παραμονή μας πραγματικά μαγευτική.

Η παρουσίαση της νέας στολής του ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης έγινε στό ξενοδοχείο όπου μας φιλοξένησε η σερβική ομάδα. Στην σεμνή εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της μεγάλης εταρείας Cvetex κος Stojan Cvetojevic και ο διευθυντής της Vrnjacka Banja κος. Dragomir Zivkovic.

Με την αδελφοποίηση των δύο συλλόγων, έκλεισε η παραμονή μας στην μαγευτική σερβική πόλη.Στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου η πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης κα. Τακίρη Ελένη, υπέγραψε το πρακτικό αδελφοποίησης των δυο συλλόγων, με τον διεθυντή της Vrnjacka Banja κο. Dragomir Zivkovic.
Οι πρόεδροι των δύο ομάδων αντάλλαξαν αναμνηστικά διακριτικά των ομάδων και συμβολικά δώρα των δύο κρατών.
Η Jelena Trifunovic αρχηγός της Vrnjacka Banja και 3η καλύτερη αθλήτρια κατηγορίας νέων, στην κατάταξη της παγκόσμιας ομοσπονδίας, έδωσε την φανέλα της, στην αρχηγό του γυναικείου μας τμήματος, Ασλανίδου Μαρίνα.
Στην τελετή αδελφοποίησης των δύο συλλόγων παραβρέθηκαν οι κ.κ. Rade Trifunovic (αθλητικός διευθυντής), Milan Matic (πρόεδρος λέσχης), Dusko Milic (προϊστάμενος του επαγγελματικού προσωπικού), Zivojin Maksic (προπονητής) καθώς και οι αθλήτριες της Vrnjacka Banja

Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΑΝΔΡΕΣ
ZUPA ALEKSANDROVAC (2η ομάδα) - ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης 27-30
MLADOST CACAK (2η ομάδα) - ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης 29-23

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
BRUS - ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης 14-10
ZRK CACAK - ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης 15-13

Σε όλες τις εκδηλώσεις η σερβική τηλεόραση ήταν παρούσα και σύντομα μαζί με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα σας παρουσιάσουμε και τα σχετικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: