7.11.08

Νέα αθλητικά προγράμματα στο Δήμο Σταυρούπολης

Νέα αθλητικά προγράμματα για όλους τους Δημότες δημιούργησε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σταυρούπολης. Στόχος των νέων δράσεων και της επέκτασης του μαζικού αθλητισμού ειναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κινητοποίηση της τοπικής αθλητικής κοινωνίας.
Τα νέα τμήματα άθλησης γυναικών aerobic, power yoga, pilates -στα γυμναστήρια του 1ου, 2ου, 3ου, 7ου, 8ου Δημοτικού Σχολείου, 7ου Γυμνασίου Νικόπολης και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στην Ηλιούπολη- στοχεύουν στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
Παράλληλα, τα τμήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής, για παιδιά 3-6 χρονών, αναπτύσσουν τις κινητικές δεξιότητες και βοηθούν το παιδί στην ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος μέσα από το παιχνίδι.
Επίσης, υπάρχουν τμήματα μοντέρνου χορού, ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, πινγκ-πονγκ, ποδοσφαίρου, χάντμπoλ, τοξοβολίας, σκοποβολή, ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, Δημοτικοί χοροί, Άτομα με ειδικές Ανάγκες, Ανδρών και Γ΄ Ηλικίας.
Από την άλλη, το τμήμα Τένις που γνωρίζει μεγάλη άνθηση, απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.
Τέλος, δημιουργήθηκε ένα τμήμα για την εκμάθηση ευρωπαϊκών και λατινικών χορών το οποίο καλούνται μικροί και μεγάλοι να το πλαισιώσουν.
Εγγραφές και πληροφορίες στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου (στην οδό Περικλέους 19 στην Άνω Ηλιούπολη, τηλ. 231.667626).

Δεν υπάρχουν σχόλια: